DAL PESCE INNAMORATO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 678 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Dal Pesce Innamorato. Meer weten? Ontdek meer

12 feb 2024 om 20:52 Pizza was wel ok, maar koud. Van 18.26 uur tot 20.05 op pizza moeten wachten. Toen we naar restaurant belden om te vragen wanneer pizza’s geleverd zouden worden, werden we onbeleefd afgewimpeld en werd verbinding tijdens gesprek gewoon verbroken
9 feb 2024 om 21:19 Lekkere pizza
9 feb 2024 om 20:30 Very good pizza :) They forgot one extra topping but we will forgive it.. haha
12 jan 2024 om 21:42 goed
20 dec 2023 om 17:28 Heerlijke GROTE pizza's aan een zeer democratische prijs, en geleverd op het gevraagde tijdstip. Wat wil je nog meer?
11 dec 2023 om 23:17 We ordered 12 pizza all where warm. And super tasty with the traditional thin crusts. Like a pizza should be! Small remarks pizzas cut would have been easier and als labelled would have been nice.
27 nov 2023 om 20:27 we ordered 3 pizza and one tiramisu. one pizza had pink wall paint pieces on it. the other pizza was a quattro stagioni but there was scampi in it and the tiramisu was worst tiramisu ı have ever had. what if we had an allergy for seafood?! terrible.
25 nov 2023 om 8:44 De bestelling was een uur en half na de maximum levertijd pas daar en dan was het nog maar de helft
11 okt 2023 om 20:22 Zeker een aanrader om bij te bestellen!
2 okt 2023 om 0:30 Pizza was heel lekker