DAL PESCE INNAMORATO

DAL PESCE INNAMORATO Dal Pesce Innamorato

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 268 beoordelingen
13 mrt 2020 om 20:38 IK had de bestelling geplaatst om te leveren om 19u15 en de bezorger was al hier om 18u30. 3 kwartier te vroeg dus, wij hadden nog geen honger.
6 mrt 2020 om 22:24 Wrong pizza and all squished
26 feb 2020 om 21:05 De pizza was koud en moest opnieuw opgewarmd worden. Er zat ook te veel vlees en kaas op de pizza. In de tiramisu zat te veel amaretto.
9 feb 2020 om 14:46 0 stars it's impossible? My pizza never arrived. I've been waiting for so long and then I called the restaurant. the owner told me (impolitely) that they don't delive food. Who's wrong? Take away or Pesce innamorato? I think both! Bad experience btw!
1 dec 2019 om 23:22 One of the best pizzas in Leuven. The ingredients and the dough are both of outstanding quality. The delivery was fast.
29 nov 2019 om 22:53 Na meer dan twee uur wachten, kregen we de melding dat onze pizza's bezorgd waren, hoewel dit helemaal niet het geval was!!! We hebben meerdere malen naar het restaurant proberen te bellen, maar daar werd niet opgenomen.
31 okt 2019 om 12:59 Het eten stonk en tijdens het vervoer van de bestelling was de bestelling beschadigd. De pizza was nat van het andere stinkende eten.
4 okt 2019 om 20:36 Super lekker zoals altijd! En ook levering was top!
15 sep 2019 om 18:24 Kortom geweldig. Lekker, snel, goeie prijs-kwaliteit